Veilig internet voor bedrijven

Over Mica IP Networks

Mica IP Networks is in samenwerking met Mica IT een volledige 'one stop shop' voor ondernemingen met behoefte aan een veilig, redundant en snel IP netwerk en internet- connectiviteit.

Mica IP is opgezet door de specialisten van Mica en heeft een eigen netwerk opgebouwd in en rond Amsterdam. Naast het begeleiden van grote glasvezelprojecten, zijn we gespecialiseerd om alles met betrekking tot uw internetverkeer te regelen. Naast het verzorgen van de internetlijn, denken we mee om dit zo veilig en compleet mogelijk in te richten. Of dat doet u zelf, via het portaal zet u heel gemakkelijke diensten aan of uit.

Netwerk

De basis van de dienstverlening van Mica IP Networks is natuurlijk het core netwerk. Dit kloppende hart draagt zorg voor kwaliteit, snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Alle diensten en producten van Mica IP Networks rusten op dit centrale, redundant uitgevoerde glasvezelnetwerk. Alle technieken, hardware en glasvezelpaden zijn optimaal ingezet om zelfs in geval van een individuele storing, gewoon door te draaien.

Internet Security

Beveiliging van data en datastromen zijn van groot belang. De focus van Mica IP ligt daarom op het maximaal beveiligen van een IT-omgeving. Aansluiting op ons netwerk zorgt voor een veilige internetverbinding die goed te monitoren is. Tevens stelt ons dit in staat om over dit netwerk andere Mica IP producten te leveren. Naast internet kunnen dit zaken zijn als telefonie en backups maar dus ook producten die uw internetverbinding extra veilig maken. Bekijk hier het aanbod (beveiligings) producten.

Zakelijk Internet

Maximale snelheid en stabiliteit met 24x7 monitoring. De Mica IP zakelijke internetlijnen worden op maat en per locatie gekozen en geleverd. Hierdoor is het mogelijk om tegen de laagste prijzen, de hoogste kwaliteit en snelheid te leveren.

Lees verder

Wifi uit de cloud

Als u een goede internetlijn heeft, wilt u deze natuurlijk ook overal kunnen gebruiken. Met Wifi uit de cloud draait er verspreid over alle vestigingen van een bedrijf één optimaal WiFi netwerk. Een oplossing met eenvoudig beheer en rapportage

Lees verder

DDoS-Beveiliging

De laatste jaren is het aantal DdoS aanvallen enorm toegenomen. Tijdens zo'n aanval wordt er een enorme hoeveelheid data over de internetlijn naar een omgeving gestuurd, wat er voor zorgt dat de diensten van de desbetreffende organisatie onbereikbaar worden voor de eindgebruikers.

Lees verder

Unified Threat Management

UTM is een laagdrempelige dienst die mogelijkheden biedt om uzelf te wapenen tegen bedreigingen van buiten en binnen uw bedrijf. Een compleet beveiligingsproduct met meerdere beveiligingsfuncties in één systeem.

Lees verder

Two-Factor Authentication

Two-factor authentication zorgt voor een tweestapsverificatie op alle omgevingen. Op ons systeem kunt u gebruik maken van een extra authenticatie door middel van iets wat uw gebruikers altijd bij zich hebben: hun smartphone.

Lees verder

Online Cloud Back-up

Mica IP biedt natuurlijk ook uitgebreide back-upmogelijkheden. Mocht data ooit verloren gaan, dan kan via het portaal de volledige omgeving teruggezet worden. Ook kunnen er individuele bestanden terug worden gehaald.

Lees verder

Interconnects

Het netwerk van Mica IP is fysiek aanwezig in 3 datacenters in Nederland. In de primaire locatie wordt er gekoppeld of ge- 'interconnect' met derden. Snelle, dubbel uitgevoerde koppelingen met leveranciers, klanten en andere bestaande netwerken voor een veilige en stabiele communicatie.

Lees verder

IP-VPN

Zo veilig mogelijk bij eigen servers, camera's of andere belangrijke diensten komen is een groot vraagstuk. VPN netwerken zijn daarbij een van de meest beproefde, veilige en stabiele oplossingen denkbaar en Mica IP heeft verschillende mogelijkheden.

Lees verder

Identity Management

Identity Management maakt het eenvoudiger voor de eindgebruiker die nog maar één account nodig heeft om in te loggen op de verschillende omgevingen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om deze enige aanmeldprocedure te verscherpen en als werkgever met één muisklik alle toegang voor bijvoorbeeld een ex-werknemer op te heffen.

Lees verder

Contact met Mica

Samenwerken? Interesse in één van onze producten of diensten? Behoefte aan ICT-advies, of wilt u gewoon even kennismaken?
Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Mica IT B.V.

Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn

+31 (0)297 500 604

KvK nummer: 34224650
BTW nummer: NL8221.33.362.B01
IBAN: NL 52 ABNA 0452901936

info@mica-ip.nl
support@mica-ip.nl