Diensten

De basis van de dienstverlening van Mica IP Networks is het netwerk. Deze zorgt voor snelheid, kwaliteit, stabiliteit en veiligheid. De focus van Mica IP ligt op het maximaal beveiligen van een IT-omgeving. Aansluiting op ons netwerk zorgt voor een veilige internetverbinding die goed te monitoren is. Daarnaast zorgt dit er voor dat we over dit netwerk andere (beveiligings) producten kunnen leveren:

Zakelijk Internet

Internetverbindingen die gesloten en veilig verbinding maakt met het Mica IP netwerk. Vanuit hier worden internet, cloud en bijvoorbeeld camera's ontsloten. Maximale snelheid en stabiliteit met 24x7x365 monitoring.

Wifi uit de cloud

Met 1 centrale wifi 'processor' controle over al uw fysieke access points en netwerken. Een oplossing met eenvoudig beheer, rapportage en een optimaal WiFi netwerk voor uw organisatie.

DDos Beveiliging

Beveiliging tegen Distributed Denial-of-Service (DDoS) aanvallen. Op basis van geavanceerde algoritmen wordt de aanval geblokkeerd en wordt voorkomen dat de desbetreffende website onbereikbaar wordt voor de eindgebruikers.

Unified Threat Management

Compleet beveiligingsproduct met meerdere beveiligingsfuncties in 1 systeem. Firewall, network intrusion prevention, gateway anti-virus, gateway anti-spam en content filtering met uitgebreide rapportage.

Two Factor Authentication

Een normale authenticatie bij het inloggen is meestal niet meer dan een gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoorden worden vaak hergebruikt of een initieel wachtwoord wordt zelfs niet eens aangepast, wat voor een veiligheidsrisico zorgt. Two factor Authentication zorgt voor een extra manier om inloggen te beveiligen.

Identity Management

Identity Management maakt het eenvoudiger voor de eindgebruiker die nog maar één wachtwoord hoeft te onthouden waardoor het aantal wachtwoord- opvragingen drastisch afneemt. Daarnaast geeft het een organisatie de mogelijkheid om in één muisklik een gebruiker rechten te geven, of op te heffen.

Online Cloud Backup

Met de ervaring die Mica heeft rond backup en recovery, mag een uitgebreide cloud backup- mogelijkheid natuurlijk niet ontbreken in het portaal van Mica IP. Mocht data ooit verloren gaan, kan de volledige omgeving of individuele bestanden terug gehaald worden.

Interconnects

De fysieke verbinding van meerdere carriers tussen switches en routers van verschillende partijen. Connecties met andere providers, uw klanten of leveranciers via snelle datakoppelingen voor beveiligde en stabiele communicatie.

IP-VPN

Het is belangrijk om zo veilig mogelijk toegang te hebben tot uw eigen servers, camera's of andere diensten. VPN's zijn daarbij een van de meest betrouwbare en en stabiele oplossingen en Mica IP biedt hierin verschillende mogelijkheden.