Kennis

We bekijken elke uitdaging objectief en creatief, zodat we tot de beste oplossing komen die past bij uw bedrijf en budget. Door onze hoge standaarden en de wens om uw bedrijf optimaal te automatiseren, kunnen we het niet laten ongevraagd advies te geven.

Cloud Infrastructuur

Het verplaatsen van een serveromgeving naar de cloud zorgt voor een betere bereikbaarheid, continuïteit en schaalbaarheid van een organisatie. U kunt snel en eenvoudig uitbreiden, zonder te investeren in dure hardware.

Communicatie

De heldere manier van communiceren is één van de kernwaarden van Mica IT. We zorgen dat onze partners begrijpen wat we doen en staan 24/7 klaar met raad en daad. Hierdoor worden onze partners ontzorgd, wetende dat hun IT omgeving in goede handen is.

Mica IT Services

Mica IT biedt diensten en producten op het gebied van ICT. We maken werkomgevingen goedkoper, veiliger en sneller toegankelijk. We monitoren constant de activiteit, signaleren tijdig risico's en denken mee met uw bedrijfsontwikkelingen.

Met een team van intrinsiek gemotiveerde mensen doet Mica IT dit al meer dan twaalf jaar. Door elke uitdaging met enthousiasme en creativiteit aan te gaan, komen we tot de beste oplossingen die passen bij uw bedrijf en budget. Het plezier dat we hierin hebben, is niet alleen in ons voordeel. Enthousiaste Mica IT'ers zorgen voor vele tevreden Mica partners! Meer over ons

Contact met Mica

Met de ruime ervaring van Mica IT en de meest recente inzichten komen we tot de beste oplossing voor uw bedrijf. Koffie?

Mica IT B.V.

Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn

+31 (0)297 500 604

KvK nummer: 34224650
BTW nummer: NL8221.33.362.B01
IBAN: NL 52 ABNA 0452901936

info@mica-it.nl
support@mica-it.nl