Kennis

Wij bekijken elke uitdaging objectief en creatief zodat we tot de beste oplossing komen die past bij het bedrijf en het budget. Door onze hoge standaarden en de wens om uw bedrijf optimaal te automatiseren, kunnen we het ook niet laten ongevraagd advies te geven. Als we iets binnen uw organisatie opmerken wat beter, goedkoper, efficiënter of veiliger kan, zal u ons dan ook zeker horen.

Cloud Infrastructuur

Het verplaatsen van een serveromgeving naar de ´cloud´, zorgt voor een betere bereikbaarheid en continuïteit van een organisatie. Daarbij kan er snel en eenvoudig worden uitgebreid als dit nodig is, zonder risico´s of investeringen. En er wordt alleen betaalt voor wat er daadwerkelijk gebruikt wordt. Een enorme vooruitgang in schaalbaarheid en flexibiliteit dus. Mits de inrichting van de infrastructuur op een veilige, efficiënte manier gebeurd waarbij er veel ruimte is voor maatwerk.

Communicatie

De heldere manier van communiceren is één van de kernwaarden van Mica IT. Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat onze partners begrijpen wat we doen en staan altijd klaar met raad en daad. Als dit van belang is, zelfs 24x7x365. Hierdoor worden onze partners ontzorgt, wetend dat hun IT omgeving in goede handen is en hier geen omkijken meer naar hebben.

Mica IT Services

Mica IT biedt diensten en producten op het gebied van ICT. Toch hebben ze een aantal overeenkomsten; het maakt werkomgevingen goedkoper, veiliger en sneller toegankelijk waarin wij continu de activiteit monitoren, tijdig risico’s signaleren en meedenken in bedrijfsontwikkelingen.

Met een team van intrinsiek gemotiveerde mensen doet Mica IT dit al meer dan twaalf jaar. Door elke uitdaging met enthousiasme en creativiteit aan te gaan, komen we tot de beste oplossingen die passen bij het desbetreffende bedrijf en het budget. Het plezier wat wij er in hebben, is niet alleen in ons voordeel. Enthousiaste Mica IT’ers zorgen voor vele tevreden Mica partners! Meer over ons

Contact met Mica

Met de ruime ervaring van Mica IT gecombineerd met de meest recente inzichten, komen we tot de beste oplossing voor uw bedrijf. Koffie?

Mica IT B.V.

Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn

+31 (0)297 500 604

KvK nummer: 34224650
BTW nummer: NL8221.33.362.B01
IBAN: NL 52 ABNA 0452901936

info@mica-it.nl
support@mica-it.nl