Over ons

Mica IT biedt veel diensten en producten op het gebied van ICT. Toch hebben ze een aantal overeenkomsten; het maakt werkomgevingen goedkoper, veiliger en sneller toegankelijk waarin wij continu de activiteit monitoren, tijdig risico’s signaleren en meedenken in bedrijfsontwikkelingen.

Met een team van intrinsiek gemotiveerde mensen doet Mica IT dit al meer dan twaalf jaar. Door elke uitdaging met enthousiasme en creativiteit aan te gaan, komen we tot de beste oplossingen die passen bij het desbetreffende bedrijf en het budget. Het plezier wat wij er in hebben, is niet alleen in ons voordeel. Enthousiaste Mica IT’ers zorgen voor vele tevreden Mica partners!

Techniek is altijd in beweging. We streven voortdurend naar innovatie en doordat wij altijd meer willen bieden dan wat er van ons wordt gevraagd, groeit Mica IT met deze veranderingen mee. Onze manier van werken trekt getalenteerde mensen aan, die met een eigen visie er het maximale uit willen halen. Hierdoor is Mica een bedrijf dat all-round ICT diensten, producten en oplossingen biedt. Mica IT is zeer sterk vertegenwoordigd binnen bedrijfsautomatisering, daarnaast is Mica IP Networks een partner die ook IP (data)netwerken en data beveiligings oplossingen bouwt en levert. Mica IT Software neemt software ontwikkeling en procesautomatisering voor haar rekening.