Ontwerp en ontwikkeling

Heeft u een idee voor een mobiele applicatie, of alleen een doelstelling? In beide gevallen bent u bij Mica IT Software aan het juiste adres. Mica fungeert graag als een sparringpartner. Het volledige team denkt met u mee. Met onze ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties hebben we veel langs zien komen, de ideale voedingsbodem voor nieuwe inzichten en ideeën.

We ontwikkelen software op een effectieve en flexibele manier. We hanteren hierbij de Scrum methode, waarbij iedere paar weken een nieuw stukje software wordt opgeleverd die zowel door het team als de opdrachtgever wordt geëvalueerd. Hierdoor blijft de opdrachtgever in controle over het eindresultaat en is er ruimte voor voortschrijdende inzichten.

Integratie

Hoe kunnen potentiële klanten een winkel via GPS vinden of medewerkers hun uren bijhouden als de nieuwe applicatie geen verbinding maakt met een achterliggend CMS? Mica IT Software bouwt maatwerk software met diepgaande integraties met bestaande software. Soms is er geen nieuwe software nodig om een bedrijf efficiënter te maken en volstaan integraties. Voor zowel nieuwe functionaliteiten als deze koppelingen met bestaande bedrijfssoftware, bent u bij Mica aan het juiste adres.

Lees meer over wat koppelingen kunnen doen in het autmatiseren van bedrijfsprocessen.

Onderhoud en hosting

Software is nooit klaar. Voortschrijdend inzicht, aanmerkingen van gebruikers en nieuwe ontwikkelen vragen om (kleine) verbeteringen en aanpassingen van de software. Door dit onderhoud te bieden, garanderen we een langere levensduur van uw software.

Op het geografische redundante netwerk van Mica IP worden alle belangrijke websites en applicaties van onze partners gehost. Voor de hosting van uw software kunt u dus ook bij ons terecht. Dit maakt Mica een one-stop-shop voor het complete pakket; ontwikkeling, onderhoud en hosting van uw software op maat. Gewoon uit de cloud!

Mica Software

Mica IT Software heeft ruim veertien jaar uitgebreide ervaring. Dit ambitieuze team ontwikkelt al jarenlang mobiele applicaties, webapplicaties, websites en backend koppelingen. Mica heeft hier een aantal talenten aan toegevoegd en deze nieuwe formatie maakt nu onder de naam Mica IT Software de slimste dingen om uw bedrijf nog efficiënter te maken. Meer over ons.

Contact met Mica

Heeft u een geweldig idee om uw klanten of collega's nog beter van dienst te zijn? Of wilt u gewoon even brainstormen over de mogelijkheden om uw organisatie efficiënter te maken?

Mica IT B.V.

Amsterdamseweg 35
1422 AC Uithoorn

+31 (0)20 8202929

KvK nummer: 34224650
BTW nummer: NL8221.33.362.B01
IBAN: NL 52 ABNA 0452901936

info@mica-software.nl
info@mica-software.nl