Over Mica Software

Mica IT Software heeft ruim veertien jaar uitgebreide ervaring. Dit ambitieuze team ontwikkelt al jarenlang mobiele applicaties, webapplicaties, websites en backend koppelingen. Mica heeft hier een aantal talenten aan toegevoegd en deze nieuwe formatie maakt nu onder de naam Mica IT Software de slimste dingen om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Mica IT Software bestaat uit een team van mobiele enthousiastelingen, internetdeskundigen, designers en programmeurs. Deze hebben kennis van diverse besturingssystemen, waaronder iOS (Apple), Android, Windows Phone en het platform van het bedrijf achter de BlackBerry-smartphones; Research in Motion (RIM). Allemaal onder één dak.

Onder dit zelfde dak zitten ook de engineers van Mica IT Services en de netwerkspecialisten van Mica IP Networks. De nauwe samenwerking van deze drie 'zusjes' zorgt ervoor dat we niet alleen mooie en slimme software voor u kunnen ontwikkelen, we hebben ook de kennis en capaciteit in huis om deze voor u te beheren en te hosten!

Uitgangspunten

U neemt contact op, wij gaan direct aan de slag. Zo eenvoudig is het. Hierbij komen onze no-nonsense instelling en korte communicatielijnen goed van pas. We hanteren hierbij de scrum methode. Dit wil zeggen dat we samen met de opdrachtgever de visie op het eindproduct formuleren en de hoofdeigenschappen vaststellen. Deze grote lijnen vormen de input voor de eerste sprint. Een sprint is een tijdsverloop van 2 tot 4 weken waarna een gedeelte van de software wordt opgeleverd. Dit wordt zowel door het team als de opdrachtgever geëvalueerd voordat de volgende sprint wordt ingezet. Er blijft dus altijd ruimte voor nieuwe inzichten en creativiteit. Hierdoor wordt het product zelfs nog beter dan dat u in eerste instantie had bedacht en blijft u als opdrachtgever in controle.